Delavnice za Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani že v polnem teku

Prijave na natečaj »Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani« so se uspešno zaključile. Prejeli smo 22 vlog, ki so ustrezale razpisnim kriterijem. Razglasitev zmagovalcev in slovesna podelitev nagrad bo v četrtek, 17. marca 2016, na Univerzi v Ljubljani.

Rektorjeva nagrada, ki jo organizirata Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator, je spodbuda za študente in zaposlene na Univerzi, da s svojimi inovacijami vstopijo na trg in idejo komercializirajo. Člani projektnih skupin prihajajo s kar 15 članic Univerze v Ljubljani. To so Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Biotehniška fakulteta, Ekonomska fakulteta, Fakulteta za družbene vede, Fakulteta za elektrotehniko, Filozofska fakulteta, Fakulteta za farmacijo, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Fakulteta za računalništvo in informatiko, Fakulteta za socialno delo, Medicinska fakulteta, Naravoslovnotehniška fakulteta, Pravna fakulteta in Zdravstvena fakulteta.

Vsi prijavljeni se bodo lahko udeležili delavnic, na katerih bodo spoznavali sodobne pristope v podjetništvu, ki jim bodo v pomoč pri pripravi poslovnih modelov. Podučili se bodo o upravljanju z intelektualno lastnino in se temeljito pripravili na kratko ter učinkovito predstavitev svoje ideje.

Komisija bo v petek, 4. marca 2016, izbrala finaliste, ki bodo imeli priložnost predstavitve pred mentorji iz gospodarstva, investitorji, startup podjetniki in predstavniki državnih inštitucij.

Razglasitev zmagovalcev in slovesna podelitev nagrad bo v četrtek, 17. marca 2016, na Univerzi v Ljubljani.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.