Tečaj risanja in slikanja (priprave na teste nadarjenosti za vpis na Oblikovanje tekstilij in oblačil, 1. stopnja)

INTENZIVNI TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA Priprava na preizkuse posebnih nadarjenosti/sprejemne izpite

Vabimo vas k vpisu na intenzivni tečaj risanja in slikanja, ki bo v risalnici Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil OT, NTF, Snežniška 5 v Ljubljani (6. nadstropje).

Tečaj je namenjen tistim, ki se želijo ustrezno pripraviti za sprejem na srednje in visoke šole, univerze in akademije, kjer je potrebno pri sprejemnih izpitih izkazovati zelo dobro ali odlično znanje iz risanja in slikanja oz. likovne nadarjenosti, še posebej pa na univerzitetnem študiju oblikovanja tekstilij in oblačil.

Tečaj bo potekal ob petkih 2.3., 9.3., 16.3., 23. 3., 30.3.,  6.4., 13.4., 20.4.,  4. 5., 11.5., in 18. 5. 2018 od 16:30 do 19:30.

Obsega 45 šolskih ur, v katere je vsakič vključeno uvodno predavanje glede na aktualno obravnavano temo (30 min.), ter risanje in slikanje človeške figure po živem modelu, s sprotno korekturo šolskih in domačih nalog.

Tečaj bo vodil prof. Darko Slavec, akad. slikar, mag. slikarstva in mag. grafike.

Predavanja se izvajajo s pomočjo diapozitivov, kakor tudi s pomočjo drugih potrebnih učil in pripomočkov. Slušatelji dobijo vsak teden novo domačo nalogo zaradi boljšega napredovanja v znanju.

 

Risarski pribor prinesejo udeleženci tečaja s seboj. Risalne deske, papir in stojala nudi šola.

Cena tečaja je 200 EUR. Na tečaj se prijavite preko mail-a na: jasna.gorenjc@ntf.uni-lj.si

Podatki za prijavo, ki jih pošljete: ime in priimek, naslov stalnega bivališča, telefon, mail.

Na podlagi tega boste po pošti na domač naslov prejeli položnico. Potrdilo o plačilu NUJNO prinesete na prvo uro tečaja, 2. 3. 2018.

Prijave sprejemamo do 1. 3. 2018.

Tečaj se bo izvajal v primeru, če bo prijavljenih vsaj 20 udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.