Nagovor dekanje

Študentom vseh programov Naravoslovnotehniške fakultete želim uspešen študij, pri katerem vam bomo po najboljših močeh pomagali učitelji, raziskovalci in ostali sodelavci fakultete. Skrbeli bomo za to, da osvojite čim več znanja in veščin in da študij tudi uspešno zaključite. Študenti boste v največji meri vljučeni v znanstvene, raziskovalne in umetniške projekte ter v mednarodne izmenjave. Pri tem boste pridobili bogate izkušnje ter vrhunsko in specialno znanje, ki bo omogočalo zaposlitev ali nadaljnji študij na tej ali drugih fakultetah. Seveda boste morali tudi sami resno in trdo delati, saj le takšen pristop vodi k uresničitvi zastavljenih ciljev.

Sodelavcem Naravoslovnotehniške fakultete želim uspešno pedagoško, znanstveno, umetniško in strokovno delo. Doseganje kakovosti ob racionalnem delovanju bo potekalo v znamenju povezovanja in iskanja sinergij med različnimi strokami, ki so zastopane na tej fakulteti.  Na vseh področjih moramo delovati povezovalno ob iskanju skupnih in spoštovanju posamičnih interesov.

Verjamem, da bomo prišli iz krize bolj povezani in močnejši.

prof. dr. Petra Eva Forte Tavčer

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.