Ceepus

ODDELEK ZA GEOLOGIJO

CEEPUS program je namenjen študentom geologije, ki odhajajo na krajše (enomesečno) gostovanje v tujino, zlasti tistim, ki želijo izkoristiti tuje laboratorije, opremo ali znanje za dokončanje zaključnega (magistrskega ali doktorskega) dela. Prijave želja zbira koordinator na OG (doc. dr. Luka Gale) vsako leto do 15. decembra. Število mest je omejeno, zato naj študent izbere ustrezno inštitucijo po posvetovanju z mentorjem in koordinatorjem. Po potrditvi s strani glavnega koordinatorja mreže, se lahko študent preko internetne prijavnice prijavi na gostovanje v zimskem semestru (do 15.6.) ali v poletnem semestru (do 30.10). Študentje se lahko na gostovanje prijavijo večkrat. Poleg štipendije imajo urejeno in plačano tudi nastanitev. Več informacij na spletni strani CMEPIUS.

 

ODDELEK ZA TEKSTILSTVO, GRAFIKO IN OBLIKOVANJE

CEEPUS program je namenjen predvsem podiplomskim študentom grafike, ki odhajajo na krajše (enomesečno) gostovanje v tujino. Zlasti tistim, ki želijo izkoristiti tuje laboratorije, studie, opremo ali znanje za dokončanje zaključnega (magistrskega ali doktorskega) dela. Prijave želja zbira koordinator posamezne Ceepus mreže na KIGT. Poleg štipendije imajo študentje urejeno in plačano še nastanitev.

Več informacij na spletni strani KIGT in CMEPIUS.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.