Razpisi za izmenjave zaposlenih

ERASMUS+ razpis

Univerza v Ljubljani je za leto 2022-2023 objavila:

  • Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen usposabljanja (STT izmenjave za nepedagoško osebje) in
  • Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen poučevanja (in usposabljanja) na visokošolskih partnerskih institucijah v tujini (STA pedagoške izmenjave, STAT pedagoške izmenjave kot kombinacija poučevanja in usposabljanja).

V okviru razpisa je mogoče prijaviti mobilnost, ki bo izvedena od 1. 6. 2022 do najkasneje 30. 9. 2023.

V primeru izvedbe mobilnosti z namenom poučevanja (STA) mora zaposleni opraviti vsaj 8 ur poučevanja na teden. V primeru izvedbe mobilnosti z namenom poučevanja v kombinaciji z aktivnostjo usposabljanja (STAT) med istim obdobjem v tujini, se obremenitev poučevanja zmanjša na 4 ure poučevanja na teden. Namen usposabljanja pedagoškega osebja (v kombinaciji s poučevanjem) je razvijati pedagoške spretnosti in spretnosti na področju oblikovanja učnih načrtov. Če mobilnost traja dlje od enega tedna, mora biti minimalno število ur poučevanja sorazmerno s trajanjem mobilnosti v tistem tednu (1,6 pedagoške ure na dan pri STA in 0,8 pedagoške ure na dan pri STAT). Učitelji se morajo že ob prijavi odločiti kateri tip mobilnosti bodo izvedli.

Za razliko od preteklih let, naj učitelji, ki bi želeli izvesti več kot eno mobilnost, oddajo ločene prijave (za vsako mobilnost posebej). Glede na razpoložljiva sredstva je število mobilnosti omejeno na 1 ali 2 mobilnosti na osebo in dolžino financiranja na največ 30 dni.
Prijavljene kandidate bodo o odobritvi Erasmus+  prijave in morebitnih omejitvah financiranja obvestili predvidoma do 25.maja, oziroma takoj po prejemu Sklepa o odobrenih sredstvih s strani nacionalne agencije.
Prosim, da mi obrazec z prijavo na mobilnost posredujte najkasneje do 6.maja na alenka.salej@ntf.uni-lj.si!

 

 

RAZPISNO LETO 2022/23 - OBRAZCI ZA PRIJAVO IN POROČANJE STA, STAT in STT+
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.