Razpisi za izmenjave zaposlenih

Trenutno se izvajata dva razpisa (za tiste, ki ste se nanje že prijavili). Razpis in obrazci za poročanje so objavljeni spodaj:

  1. Naknadni razpis za študijsko leto 2018-2019 za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen usposabljanja in Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen poučevanja (in usposabljanja) na visokošolskih partnerskih institucijah v tujini  (STA pedagoške izmenjave, STAT pedagoške izmenjave kot kombinacija poučevanja in usposabljanja ter STT izmenjave za nepedagoško osebje) – izvedba do 31.12.2020.
  2. Razpis Erasmus+ za študijsko leto 2019-2020 za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen usposabljanja in Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen poučevanja (in usposabljanja) na visokošolskih partnerskih institucijah v tujini (STA pedagoške izmenjave, STAT pedagoške izmenjave kot kombinacija poučevanja in usposabljanja ter STT izmenjave za nepedagoško osebje) – izvedba do 31.12.2020.

Odprte so še prijave za Naknadni razpis za študijsko leto 2019-2020 za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen usposabljanja in Razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja za namen poučevanja (in usposabljanja) na visokošolskih partnerskih institucijah v tujini  (STA pedagoške izmenjave, STAT pedagoške izmenjave kot kombinacija poučevanja in usposabljanja ter STT izmenjave za nepedagoško osebje) – izvedba do 31.5.2021.

Prijave v elektronski obliki (Word obrazec) in originalno podpisane, pošljite do 1.5.2021 oz. do porabe sredstev ga. Majdi Štrakl.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.