OSA – Operativna StartUp Akademija

Pozdravljen(a),

si drzneš? Vprašal(a) boš: »Kaj?«

Si drzneš biti sam svoj šef in se preizkusiti v podjetništvu? Če je odgovor pritrdilen, beri naprej, kajti na podlagi poslovnih izkušenj, svetovalnega dela, predavanj, treningov in vlaganja v startup podjetja je nastala Operativna StartUp Akademija (OSA), ki je letos združila fakultete Univerze v Ljubljani.

OSA je šola drznih podjetnikov, ki z delavnicami, predavanji, mreženjem, treningi in drugimi dogodki pomaga mladim razbiti led in prodreti na svetovno tržišče.
Da se pridružiš številnim mladim, ki jih je osji strup že prevzel, ne potrebuješ poslovne ideje, niti predznanja. Potrebuješ pa voljo, ekipo (to lahko že imaš, jo sestaviš ali se ji pridružiš na prvem dogodku),​ vztrajnost in željo po nadgraditvi svojega znanja.

Če si prebral(a) do sem, klikni še na osaportal.com in se prijavi. Začnemo 25. februarja 2015! Ne pozabi nas spremljati tudi na Facebooku.

Mednarodni investitorji, odlična ekipa in super mentorji te čakamo!
Osji pozdrav in se vidimo!

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.