Šahtag

V sklopu TEDNA TRADICIJE na NTF smo Vam Organizacijski odbor 45. skoka čez kožo pripravili:

* 24. 11. 2016 ob 15:00 v P5 na Aškerčevi cesti 12, PREDAVANJA o tradiciji, izvedbi, pomenu in mednarodnem sodelovanju SKOKA ČEZ KOŽO. Uradni pokrovitelj dogodka je Pivovarna KNAP (https://www.facebook.com/PivovarnaKnap/?fref=ts), ki Vam po omenjenih predavanjih obljublja presenečenje. “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

* 30. 11. 2016 ŠAHTAG oziroma uradno brucovanje montanistov (rudarjev, geotehnologov, metalurgov, materialcev in geologov).
Kot veli tradicija se bruci in skakalci zberejo ob 16:30 v P2 ali v avli na Aškerčevi cesti 12, kjer se naučijo in vadijo protokularne pesmi.
Uradni del brucovanja se začne ob 17:00 v P5, kjer profesorji in študentje višjih letnikov sprejmemo bruce v svoj montanistični stan.
Po končanem uradnem delu (predvideno ob 18:00) se prične zabava v avli fakultete. Za dobro vzdušje bo letos poskrbela Skupina Grešniki. (https://www.facebook.com/gresniki/?fref=ts)
Ob 22:30 se zaključi druženje na fakulteti, zabava pa se preseli v Klub Cirkus, kjer Vas čaka nastop skupine Rok “n” Band (https://www.facebook.com/rok.ferengja/?fref=ts) in Zmelkoow (https://www.facebook.com/Zmelkoow/?fref=ts).

Majice, vstopnice, bone in predvsem dodatne informacije lahko pridobite na stojinici v avli na Aškerčevi cesti 12, vsak dan od 9:00 do 14:00.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.