Prenovljena spletna stran ŠSNTF

Dobrodošli na prenovljenih spletnih straneh Študentskega sveta Naravoslovnotehniške fakultete (ŠSNTF). Z razširitvijo vsebin, novo vizualno podobo in prijaznejšim vmesnikom želimo izboljšati uporabniško izkušnjo študentov, zaposlenih in poslovnih partnerjev. Poleg tega lahko sedaj preko hitrih menijev, uporabne navigacije in funkcionalnih rešitev pridete do vseh informacij o študentskem svetu, fakulteti, oddelkih, katedrah, zaposlenih, študijskih programih, predmetnikih itd. Vsebinsko smo spletne strani nadgradili, tako da lahko po novem brskate po video in fotografskih galerijah, se povežete z nami preko socialnih omrežij ali pa preprosto vnesete izpitni rok ali dogodek v vaš koledar. Še več, spletne strani so prijazne do vaših mobilnih naprav ter prijateljev v tujini, saj je od sedaj vsa vsebina na voljo tudi v angleškem jeziku.

Ker nam je pomembno vaše mnenje, nam ga zaupajte. Pišite nam na naš elektronski naslov ali nam pustite komentar na Facebooku.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.