Pogoji izvedbe izrednega študija Grafične in medijske tehnike

Izvedba izrednega študija je omogočena v primeru vpisa vsaj 10 študentov.

Izredni študij na KIGT poteka med tednom v popoldanskem času, običajno med 15.30 in 19.30 uro, in ob sobotah, pretežno v dopoldanskem času, običajno med 9. in 13. uro.

Razpored posameznih učnih enot (predavanja, seminar, druge oblike študija in vaje) je objavljen v urniku, ki je postavljen na začetku študijskega leta. Občasna časovna odstopanja so mogoča, a so pravočasno objavljena. Dolžnost študenta je, da urnik redno spremlja.

Vsebine študija posameznih predmetov so objavljene v učnih načrtih. Čeprav izredni študij poteka v prilagojeni obliki, morajo biti vse obveznosti, predpisane v učnih načrtih, opravljene. Dolžnost študenta je, da se udeleži vseh posameznih učnih enot predmeta (predavanja, seminarji in vaje) skladno z učnim načrtom in napotki nosilca predmeta.

Pri vsakem predmetu ima nosilec avtonomno pravico določati pogoje opravljanja obveznosti pri predmetu. Pogoji so opisani v učnih načrtih in predstavljeni na uvodnih predstavitvah posameznih učnih enot.

Študentom, ki pogojev ne izpolnjujejo, obveznosti niso priznane.

Dodatne informacije:
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.