PredmetKontaktne ureECTS
PSVDΣ
5. semester195751354545030
Tipografija v različnih medijih4515300906
Interaktivni sistemi 130153015906
Likovne analize grafičnih izdelkov 13015015604
Barvno upravljanje30153015906
Fotografija 2300300604
Informatika in metodologija diplomskega dela3015150604
6. semester1506090030030
Izbirni predmet 34515300906
Izbirni predmet 44515300906
Izbirni predmet 53015150604
Izbirni predmet 63015150604
Diploma0000010
SKUPAJ3451352254575060
Izbirni predmetiKontaktne ureECTS
PSVDΣ
Tiskarski postopki 230153015906
Grafična priprava 230153015906
3D tehnologije300300604
Ekologija v grafiki4515300906
Načrtovanje ekološke embalaže3003030906
Poslovne informacijske aplikacije454500906
Vodenje kakovosti306000906
Osnove 3d modeliranja3015450906
Načrtovanje pisav30301515906
Grafična dodelava3015015604
Embalaža 23015150604
Oblikovanje embalaže3015150604
Trženje medijev3015150604
Grafični inženiring451500604
Podjetništvo300300604
Psihologija komunikacije in trženja3015015604

Nekatere priporočljive kombinacije izbirnih predmetov v 3. letniku

Tehnološka usmeritev:
Embalaža 2, Načrtovanje ekološke embalaže, Ekologija v grafiki, Trženje medijev;
Poslovni informacijski sistemi, Ekonomika medijev, Grafični inženiring, Vodenje kakovosti

Medijska usmeritev:
Osnove 3D modeliranja, Trženje medijev, Poslovni informacijski sistemi, Ekonomika medijev;
Osnove 3D modeliranja, Vodenje kakovosti, Oblikovanje embalaže, Grafični inženiring

Inženirsko-oblikovalska usmeritev:
Načrtovanje pisav, Oblikovanje embalaže, Osnove 3d modeliranja, Trženje medijev;
Oblikovanje embalaže, Načrtovanje ekološke embalaže, Osnove 3D modeliranja, Embalaža 2

 

Oznake v predmetniku pomenijo:
P – predavanja
S – seminar
V – vaje
D – druge oblike neposrednega pedagoškega dela (predvsem projektno delo)
ECTS – kreditne točke po evropskem sistemu prenosa kreditnih točk (1 kreditna točka pomeni 30 ur obremenitve študenta)
Siva – Sivo zapisani predmeti se v tem študijskem letu ne izvajajo

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.