Razstave študentskih del

Temelji fotografije+


Predstavljeni so deli nekaterih izbranih fotografskih serij, ki so nastale kot rezultat poglobljenega projektnega in individualnega dela. Predmet Temelji fotografije je namenjen razvoju novih uporabnih fotografskih veščin.

Mentorji prof. Darko Slavec, doc. dr. Jure Ahtik in asist. Veronika Štampfl.

Na razstavo

Predstavljena fotografija je delo Petre Lapajne Povirk.

Umetniška fotografija+


Predstavljeni so deli nekaterih izbranih fotografskih serij, ki so nastale kot rezultat poglobljenega projektnega in individualnega dela. Predmet Umetniška fotografija je namenjen razvoju avtorskih fotografskih projektov.

Mentorji prof. Darko Slavec, doc. dr. Jure Ahtik in asist. Veronika Štampfl.

Na razstavo

Predstavljena fotografija je delo Nine Vavpetič.

Oblike naših misli+


Študenti 1. letnika magistrskega študija Grafične in interaktivne komunikacije so pri predmetu Likovne analize grafičnih izdelkov 2 ustvarili ogromno skic, risb, plakatov, kolažev in drugih vrst grafik. Poleg tedenskih grafičnih zapisov v slogu dnevnika, so oblikovali dodatnih dvanajst nalog, od filmskega plakata, plakatov na aktualno temo ter ovitkov za LP plošče. Predstavljamo nekatera dela po izboru študentov.

Na razstavo

Akt+


Pri predmetu Studijska fotografija študenti nadgradijo svoje fotografsko znanje z razumevanjem svetlobe ter njenim oblikovanjem na fotografski sceni. Srečajo se s produktno fotografijo, fotografijo hrane, portretno fotografijo ter fotografijo figure. Semester zaključimo z vajo fotografiranja akta, ki dovoljuje umetniški pristop k fotografiji. Študenti so iskali zanimive oblike, detajle in čustva ter jih uprizorili s kadri po izbiri.

Na razstavo

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.