3D tisk – priložnosti za industrijo

Prepoznavanje potenciala 3D tiska, povečuje konkurenčno prednost. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na prvem 3D-dogodku v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije – Združenja kemijske industrije, Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in GIZ Grozd Plasttehnika.

Dogodek bo potekal 10. oktobra 2016 med 10. in 17 uro na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13.

Predstavljene bodo tehnologije 3D tiska in trendi razvoja tako tehnologije kot novih materialov ter priložnosti industrije in možnosti sodelovanja na projektih. Dogodek bodo spremljala predavanja vodilnih slovenskih podjetij na tem področju (program v priponki), na ogled pa bodo tudi demonstracije novih tehnologij in materialov. Vas zanima, kako lahko tiskamo hrano ali kar cele zgradbe?

Rezervirajte si svoj sedež že danes preko priložene prijavnice.

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 50,00 EUR + DDV. Za člane GZS je cena 20,00 EUR + DDV. Znesek pred dogodkom poravnate na račun SI56 0292 4001 7841 495, sklic 00-2010 (+davčna številka podjetja).

Se veselimo srečanja z vami.

Priloge

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.