Oblikuj pločevinko illy 2020

Prijave na natečaj do 19. aprila 2020!

Po izjemno uspešnem natečaju, ki se je odvijal v letu 2018, illycaffè ponovno ponuja priložnost slovenskim študentom oblikovanja in arhitekture, da izrazijo svoje kreativne sposobnosti in sodelujejo v natečaju za grafično poslikavo pločevinke illy.

Spoštovani študentje in študentke,
 
za doseganje ciljev je potrebno delovati strpno in preudarno. Epidemija novega virusa, ki je pokazala zobe tudi pri nas, predstavlja preizkušnjo izrednih razsežnosti. S premišljenim ravnanjem in na preudaren način jo lahko premagamo in začnemo novo poglavje.
 
Nikar ne obupajte. Izkoristite čas v karanteni za razmislek in prispevajte svoj delež v doseganju ciljev. Pridružite se natečajnikom in oddajte svoj predlog na natečaju »Oblikuj pločevinko illy 2020«, ki ga organizirata podjetje illycaffè iz Trsta v sodelovanju s podjetjem Espresso, uradnim zastopnikom in distributerjem za kavo illy v Sloveniji.
 
Izrazite svoje občutke, ki vas prežemajo ob pitju kave ali mogoče že samo ob besedi »illy«. Delite idejo z nami – mogoče se ravno v vas skriva novi nagrajenec natečaja.
 
Izkoristite priložnost in ostanite zdravi.
 
Ekipa illy Slovenija

Več informacij najdete na povezavi.

Natečaj Oblikuj pločevinko illy 2020 je podaljšal rok prijav do 19. aprila!

Objavil/a NTF – Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje dne Četrtek, 02. april 2020

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.