Predavanje »Delo s PANTONE«

Naravoslovnotehniška fakulteta, Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, v sodelovanju s podjetjem HSH d.o.o., ki v Sloveniji zastopa podjetje Pantone, vas vabi na zanimivo predavanje o celotnem PANTONE programu, ki ga pri svojem vsakodnevnem delu uporabljajo grafični oblikovalci, tiskarji, oblikovalci embalaže, modni oblikovalci, oblikovalci tekstilij, pohištva, gospodinjskih aparatov, izdelkov iz plastike, proizvajalci barv, itd. Predavanje je namenjeno študentom, profesorjem, grafikom, arhitektom in vsem v industriji, ki imajo dnevno opravka z barvami in oblikovanjem.

Na predavanju bodo predstavljeni vzorci široke palete PANTONE katalogov kakor tudi merilnimi instrumenti Capsure in  ColorMunki, s pripadajočo programsko opremo. Podana bo informacija o PantoneLIVE, ki jo že uporabljajo največje multinacionalke za svoje izdelke z zaščitenimi (brend) barvami. Predavanje v angleškem jeziku izvajala ga. Ingrid Holacsek, direktorica prodaje PANTONE za področje srednje in vzhodne Evrope.

Predavanje bo potekalo v sredo, 10. 6. 2015, ob 12. uri, v predavalnici P1 (1. nadstropje) na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Snežniška 5 (Ljubljana). Po predavanju, ki je brez kotizacije, bo omogočeno tudi individualno svetovanje.

Dodatne informacije o izdelkih PANTONE so dosegljive na www.pantone.com, o predavanju pa na telefonski številki podjetja HSH d.o.o., in sicer 01 505 70 28 ali po elektronski pošti na hsh@hsh.si in rasa.urbas@ntf.uni-lj.si.

Zaradi omejenega prostora vas prosimo, da svojo udeležbo obvezno potrdite na enega od navedenih elektronskih naslovov.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.