Razstava Brif na brif

Študentje drugega letnika Grafične in medijske tehnike (GMT) in Grafičnih in interaktivnih komunikacij (GIK) z Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje na Naravoslovnotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani so v sklopu predmeta Medijske vizualizacije sodelovali na dveh, popolnoma različnih projektih. Sodelovali so pri izdelavi grafične podobe za Magnificov prihajajoči album ter pripravili podobo festivala Grounded, ki ga organizira Pritličje. Ob koncu semestra organiziramo tudi dogodek Brif na brif, kjer bodo na ogled plakati za festival Grounded, deležni pa bomo tudi razglasitve zmagovalne podobe. Po razglasitvi se bomo zabavali ob ritmih PIE-RAT. Razstava bo na ogled od 9. do 19. 6. 2016.

Projekta sta potekala pod mentorstvom Jureta Ahtika in dr. Tanje Nuše Kočevar, govorcem je pri nastopu pomagala dr. Dejana Javoršek, pri prvem projektu pa nam je pomagal tudi Samo Muhič iz agencije Yin+Young. Nosilka predmeta je doc. dr. Marica Starešinič.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/v9.0/10154232170283794/photos?fields=album,images,name,picture,link,target&limit=100&access_token=EAAHMMlKi7B8BAMAN3uVJnVbRHRtz2ba00MMs4ZCSaAGDVlIOBlNYpvydv1B7U4CLOMJ9Qqf4wGZAX3J1WP0ICnsZBBOX4SUAbtgBavLAzHWUoYFQhi59pZA0BYFyzHhMlMNlhz6ZCQg9JZAPO2EhQhf0lvgIdahDi0CAzjfciOywSaQQbyJhi8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /web/html/ntf/public_html/wp-content/themes/ntf/functions/functions-helpers.php on line 1441

Notice: Trying to get property of non-object in /web/html/ntf/public_html/wp-content/themes/ntf/functions/functions-helpers.php on line 1606
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.