Razstava OD DO

Po semestrski bitki smo študentje 2. letnika Grafičnih in interaktivnih komunikacij ter Grafične in medijske tehnike uspešno zaključili projekt vizualizacije poti, ki je pod mentorstvom dr. Klementine Možina, dr. Blaža Rata in dr. Tanje Nuše Kočevar nastal v okviru predmeta Medijske vizualizacije.

Risali smo linije, iz njih ustvarili poti na zemljevidu, se sprehodili po Ljubljani, v obliki besed, fotografij in videa zapisovali svoja opažanja in jih združili v končne izdelke, ki jih želimo predstaviti širši javnosti. V ta namen in v znak tej veličastni novici vabimo vse aktualne in bivše NTF-jevce, vse mimo NTF sprehajajoče se posameznike, vaše tete, strice in babice, na razstavo naših izdelkov.

Otvoritev razstave OD DO bo v četrtek, 11. 6. 2015, ob 18. uri v prostorih VIVO D125 (nekdanji prostori tiskarne Mladinska knjiga, Dunajska cesta 125, Ljubljana). Če se otvoritve ne boste uspeli udeležiti, si lahko naše izdelke na omenjeni lokaciji ogledate vse do 18. 6. 2015, vsak dan med 11. in 17. uro.

Otvoritev razstave bomo popestrili s programom, ki bo vključeval pravšnjo mero humorja, nastop gledališke skupine P.L.I.N., pogostitev in manjše presenečenje.

Udeležbo na otvoritvi razstave lahko potrdite na naši Facebook strani ali si ogledate uradno stran projekta – www.oddo.si.
Vabljeni!

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.