Zlati boben, mednarodni kreativni festival

Z veseljem sporočamo, da se Zlati boben, mednarodni kreativni festival, vrača v Portorož, v Grand Hotel Bernardin in sicer 9. in 10. oktobra 2023. Za vas pa so organizatorji pripravili posebno priložnost! Prisluhnite izjemnim govorcem od Indije do Evrope, ki bodo navdihnili vašo kreativnost ter predstavili najnovejše oglaševalske trende, ki vam bodo koristili na vaši profesionalni poti. Spoznajte prve govorce:

  • Dániel Kabai, kreativni vodja pri Netflixu
  • Ashwini Deshapande, soustanoviteljica strateškega svetovalnega podjetja Elephant Design iz Indije
  • Eva Bodecker Thunborg, izvršna direktorica pri Mediaplus Nordic
  • Barbara Evans, vodilna partnerka pri Mediaplus Group
  • Rob Chalmers, vodja izkušnje z znamkami pri Dentsu Creative
  • Amy Rodgers, vodja vsebine pri WARC Creative
  • Daniela Iebba, globalna vodja komunikacij pri podjetju Heineken®
  • Jezy Hołub, direktor trženja za Mastercard na Poljskem, na Češkem in na Slovaškem

Po celodnevnem kongresnem programu bo sledila podelitev prestižnih nagrad ter zabava v Caffe Teatru v Piranu.

Za vas so organizatorji pripravili posebno ponudbo – vstopnice po znižani študentski ceni 22,50 EUR + DDV. Kako do popusta? Preprosto se prijavite s kodo: GDNTF50 na spletni strani: https://engine.goldendrum.com/. S tem si zagotovite celodnevno paleto predavanj, večerno podelitev nagrad in še zabavo, ki je nikakor ne smete zamuditi!

A to ni vse! Vabljeni ste tudi k sodelovanju na tekmovanju za Mlade bobnarje, ki poteka v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo. Pri tematski nalogi “Zmenek z mojstrovino” (A date with a masterpiece) si želimo, da pustite vaši kreativnosti, da zasije, in oblikujete edinstven plakat ali serijo plakatov, ki bodo spodbujali odkrivanje slovenske umetnosti in kulture. Najboljši del – avtor zmagovalnega izdelka bo prejel nagrado v višini 1.000 EUR in brezplačno kotizacijo za udeležbo na letošnjem Zlatem bobnu! V kolikor boste prijavili vsaj eno delo, pa boste prejeli brezplačno vstopnico za Zlati boben! Ne odlašajte – prijave sprejemamo do 12. septembra. Pridružite se nam, saj skupaj ustvarjamo čarobnost Zlatega bobna!

Več informacije lahko najdete na www.goldendrum.com.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.