Medijske vizualizacije: zaključek projekta Huawei in razstava 23.59

Študentje 2. letnika Grafične in medijske tehnike (GMT) ter Grafičnih in interaktivnih komunikacij (GIK) so v sklopu predmeta Medijske vizualizacije delali na dveh projektih. Pri prvem projektu so sodelovali z agencijo Sidera, kjer so za Huawei Slovenija izdelali 10 slovensko obarvanih tem za pametne telefone. Pri drugem projektu so sodelovali s KZS in razvijali podobo promocije kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo v košarki.

Projekta sta potekala pod mentorstvom Jureta Ahtika in Tanje Nuše Kočevar, nosilka predmeta pa je Marica Starešinič. Pri prvem projektu nam je svetoval tudi Uroš Miklavčič, za boljši nastop govorcev pa je poskrbela Dejana Javoršek.

11. 6. je na fakulteti potekal zaključek projekta za Huawei Slovenija. Na dogodku, ki je bil tudi medijsko pokrit, so bile razglašene najboljše ustvarjene teme. Vseh 10 tem bo sicer kmalu na voljo za prenos.

Na razstavi 23.59 smo 12. 6. razstavili rezultate dela na projektu KZS, razglašena je bila zmagovalna podoba jesenskih kvalifikacijskih tekem, izdali pa smo tudi katalog opravljenega dela.

 

Avtor fotografij z dogodka za Huawei Slovenija: Srdjan Cvjetović

Avtorji videa in fotografij z razstave 23.59: Kiti Kelvišar, Katarina Lipušček, Eva Podpadec, Sinja stres in Vid Velunšek.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.