Novice

20
Okt

Razpis za priznanja DOS

20. 10. 2021, ob 15.00, napisal/-a IGT
Društvo oblikovalcev Slovenije razpisuje kandidature za dodelitev različnih priznanj. Med njimi najbolj zanimivo je priznanje za mlade do 30 let, priznanje Daljnogled. PRIZNANJE OBLIKOVALSKI PRESEŽEK se podeli avtorjem ali avtorskim skupinam za vrhunske aktualne oblikovalske realizacije ali za pomembno delo s področja teorije in kritike oblikovanja ter strokovne publicistike, ki predstavlja prispevek k bogatitvi oblikovalske ... Preberite več
8
Okt

Delavnice na temo ISO

8. 10. 2021, ob 9.07, napisal/-a IGT
ISO bo za študente organiziral delavnice na temo ISO in vloga študentov pri varnejšem, lažjem in boljšem življenju. V oktobru in novembru 2021 je predvidenih več (virtualnih) delavnic na isto temo. Prvi datum delavnice bo 12. oktobra 2021. Prijave na dogodke so na spletni strani www.isineg.org.
7
Okt

Ugodneje do Adobe programov

7. 10. 2021, ob 9.49, napisal/-a IGT
Adobe za študente in učitelje ponuja cenovno ugodnejši dostop do vseh programov v sklopu Creative Cloud. Trenutna ponudba znese približno 20 EUR na mesec (namesto 60 EUR). Več na povezavi.
5
Okt

Predstavitev Erasmus+ in Izzivi v tujini

5. 10. 2021, ob 14.12, napisal/-a IGT
V torek, 12. 10. 2021, bo med 12.30 in 14. uro preko Zoom-a potekala predstavitev Erasmus+ programa. Dogodek se bo odvil v okviru dogodka Izzivi v tujini v sodelovanju s Kariernimi centri UL. Več o dogodku ter prijave najdete na povezavi. Ostala predavanja dogodka Izzivi v tujini so objavljeni na strani Univerze.
1
Okt

Dobrodošli!

1. 10. 2021, ob 7.51, napisal/-a IGT
Dragi študenti, dobrodošli na Naravoslovnotehniški fakulteti! Vabljeni k ogledu in posluhu dobrodošice, ki vam jo izreka dekanja Urška Stanković Elesini. Njenim besedam se pridružujemo tudi vsi zaposleni, ki vas z veseljem pričakujemo v študijskih klopeh! Nekaj koristnih informacij za bruce (in ostale študente) je zbranih na povezavi.
27
Sep

Častno Valvasorjevo priznanje za NTF

27. 9. 2021, ob 9.23, napisal/-a IGT
Slovensko muzejsko društvo je v petek, 17. 9. 2021, v Velenju podelilo Valvasorjeva odličja za projekte, ki so zaznamovali muzejsko delo v letu 2020. Naravoslovnotehniška fakulteta je bila posredno in neposredno udeležena kar v dveh priznanjih. Častno Valvasorjevo priznanje je za leto 2020 je dobila skupina interdisciplinarnega projekta »Kam je izginil postiljonov poštni rog?«, katerega ... Preberite več
15
Sep
“Designers in Residence” is an international scholarship program that is directed towards young designers especially in the areas of jewellery, fashion, accessory- industrial- and communication design as well as other design disciplines. Interdisciplinary approaches are welcome. The scholarship invites three designers for a three month working phase at the EMMA Creative Center in Pforzheim, Germany. ... Preberite več
15
Sep
Prvič v zgodovini sta mednarodna organizacija s področja papirništva in embalažerstva TAPPI in ameriško neodvisno združenje embalažerjev AICC združila tekmovanja s področja embalaže na SuperCorrExpo® 2021, in sicer v sklopu mednarodnega tekmovanja BOX MANUFACTURING OLYMPICS. Potekalo je med 8. in 10. avgustom v Združenih državah Amerike. Na natečaju so lahko sodelovali proizvajalci, oblikovalci in predelovalci ... Preberite več
11
Avg
Predstavitveni video z namenom promocije Inštituta za celulozo in papir v okviru Predsedovanja Slovenije Svetu EU 2021, katerega glavni partner je. Avtorja videa sta Maja Černe in Maj Eržen Ambrož, študenta 3. letnika študijske smeri Grafične in interaktivne komunikacije.
10
Avg

PDP konferenca

10. 8. 2021, ob 15.35, napisal/-a IGT
Vabljeni k sodelovanju na razstavi grafičnih del. Rok za prijavo je 1. september. Več na pdpconference.org
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.