#kjesonašeladje #ostaniNTF

Tokrat smo za #kjesonašeladje zbrali nekaj utrinkov naših Erasmus študentov, ki preživljajo karanteno v tujih krajih. Vabljeni, da svoje utrinke iz karantene delite z nami tudi vi. #ostaniNTF

 

Lucija Kobal (Španija)

Sevilla je podnevi prazna in tiha kar je čisto nasprotje normalnega vsakdana tam. Kljub situaciji pa se vsak večer poje in pleše z balkonov do poznih ur, tako da lahko potrdim da je španski duh tam še vedno prisoten.

Vita Avguštin in Nana Kodelja (Portugalska)

Tudi na Portugalskem poteka #ostanidoma, ki sva ga s sošolko Nano Kodelja izkoristili za raziskovanje mesta in izboljševanje najinih kaligrafskih zmogljivosti.

Nina Markelj (Poljska)

Sem na izmenjavi v Lodzu, na Poljskem in stanujem v študentskem domu. Ker je trenutno obvezna uporaba mask na vseh javnih površinah, parki pa so zaprti, se nas večina sonči kar na travniku pred blokom.
Cimra iz Tajvana je odšla domov že sredi marca in mi kasneje sporočila, da je testirala pozitivno za koronavirus, zato so prišli testirati tudi mene. Testirala sem negativno, vendar sem imela kljub temu predpisano strogo karanteno, zato se me trikrat prišli obiskat policaji, ki so preverjali, če ostajam notri in sem zdrava (malce alarmantno, če mene vprašaš).
Ulice ostajajo prazne in ljudje se držijo slogana #ZaostanWDomu, na faks pa še nisem stopila odkar sem tu.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.