#napovednik #ostaniNTF

Spontano zvokovno izražanje je ustvarjanje avtentičnih zvokov, ritmov, melodij z glasovnim aparatom in tudi z uglaševanjem delov telesa, udov, organov. Je nekonceptualno jezikoslovje, nevezano na poznane jezike prav tako pa tudi nevezano na misli, s katerimi človek komunicira, temveč temelji na občutkih in notranjem doživljanju.

Glasovnemu aparatu damo prosto pot izražanja, brez da bi umsko kontrolirali vsebino in način izraznosti. S procesom lahko zaobidemo glasnost misli, uma in razuma in preidemo v stanje čuječnosti, stanje notranjega opazovalca, uglaševanja s celotnim telesom in ciljno s posameznimi telesnimi deli in organi, pa tudi do intuitivnih uvidov in neobremenjene bistrosti pogleda na življenjske situacije. Posluh in poznavanje glasbe ne igrata nobene vloge pri učinkovitosti procesa, saj je bistvo spontanost posameznika v trenutku izražanja.

Pridružite se Heleni na današnji delavnici Spontano zvokovno izražanje. Ob 19.00 na Zoomu (povezava).

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.