COSI (COlor in Science and Industry)

Vas zanima znanost o barvah v praksi? Ste radovedni, ambiciozni in bi si želeli dodatnega izobraževanja in nadaljnje zaposlitve na področju sodobnih tehnologij in industrijskih aplikacij kot so fotonika, optika, spektralni zajem slik, multimedija, računalniška grafika in računalniški vid? Dvoletni študij COSI (COlor in Science and Industry) je organiziran v sklopu mednarodnega programa Erasmus+ Joint Master Degree in poteka na štirih evropskih univerzah: Univerza Jean Monnet, Francija, Univerza v Granadi, Španija, Vzhodnofinska univerza, Finska in Univerza v Gjoviku, Norveška. V programu sodeluje še pet azijskih univerz in 15 industrijskih partnerjev z vsega sveta.

Vse informacije o prijavnih pogojih, načinu študija, vsebinah predavanj, možnostih zaposlitve in ostalem so na voljo na spletni strani programa, lahko pa se obrnete tudi na izr. prof. dr. Aleša Hladnika s Katedre za informacijsko in grafično tehnologijo (Naravoslovnotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani).

(Vir slike: https://cloudup.com/i-yykWfL3Lz)

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.