Informacije za študente

Pričetek pouka

Pouk se prične v torek, 1.10.2019 (urnik v ponedeljek 30. 9. ignorirajte).

Prvi letniki prve stopnje imajo »sprejem brucev« po razporedu, nato se v prihodnjih dneh ravnajo po urniku (samo predavanja, vaje so po prvem predavanju), prvi letniki magistrskega študija in vsi višji letniki se že prvi dan ravnajo po urnikih (vaje se prav tako pričnejo po prvih predavanjih!).

Vse v zvezi z vajami in skupinami boste izvedeli na predavanjih, zato prvi teden vaj ni, če so na urniku pred predavanji, razen če profesor določi drugače.

V skupine pri vajah boste razporejeni takoj, ko bo znano končno število vpisanih študentov (prvi teden v oktobru). O njih boste obveščeni po elektronski pošti.

Vsi, ki imate v tem semestru izbirne predmete (2. stopnja), bodite pozorni nanje, oziroma na svoj izbor premdetov! Na urniku so vsi izbirni predmeti, razen tistih, kjer je število študentov manjše od 5 in bodo potekali v obliki konzultacij. Takoj ob začetku pouka se zglasite pri nosilcu predmeta (naveden je v indeksu), da vam predstavi obveznosti.

Podrobnejše informacije za bruce na povezavi.

Urniki

Urniki so objavljeni na:

  • http://urnikiot.ntf.uni-lj.si/groups.php
  • https://www.ntf.uni-lj.si/ntf/studij/referat/referat-otgo/urniki/
  • http://www.wise-tt.com/wtt_ulntf/

Urniki se v prvih dneh še spreminjajo, zato jih pozorno (dnevno) spremljajte!

Prostori

Prostore in  predavalnice si lahko ogledate na https://www.ntf.uni-lj.si/igt/o-nas/prostori/.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.