Motivacijsko predavanje Alena Kobilice

Včeraj smo imeli čast gostiti izjemnega Alena Kobilico v okviru predmeta Celostno razmišljanje in delovanje. Njegova zgodba je primer, da se z voljo, vero in trdim delom ter usmerjenostjo v celostno razmišljanje in delovanje lahko premagajo tudi največji izzivi.

Alen, ki je svojo kariero začel v svetu visoke mode in sodeloval z velikani kot je Giorgio Armani, se ni predal, ko je izgubil vid. Sprejel je nove izzive, se poglobil v šport in dosegel vrhunske rezultate na svetovnih prvenstvih v plavanju in para-triatlonu.

Poleg svojih športnih uspehov je Alen tudi ustanovitelj in ambasador Centra “Vidim Cilj”, ki spodbuja slepe, slabovidne in otroke z različnimi invalidnostmi k vključevanju v šport, ter soustanovitelj podjetja Indy & Pippa, ki proizvaja organske rastlinske sladolede.

Za svoje izjemne prispevke je prejel “Jabolko navdiha” s strani predsednika Slovenije, gospoda Boruta Pahorja.

Alen je živ dokaz, da s pozitivnim pristopom in vztrajnostjo ni ovire, ki je ne bi mogli premagati. Hvala, Alen, za vso navdih in motivacijo, ki si nam jo dal!

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.