Podelitev certifikatov podjetja Engview

Študentje so v študijskem letu 2014/2015 pri vajah iz Embalaže 1 in 2 načrtovali ter izdelali embalažo za hrano (čokolada, čokoladni bomboni, piškoti ipd.). Cilj vaj je bil izdelati atraktivno in funkcionalno embalažo, ki bo služila svojemu namenu in bo konstrukcijo primerna za določeno vrsto živila ter bo hkrati inteligentna embalaža. Študentje so morali poleg načrtovanja izdelati še dizajn, ki je moral vključevati tudi označevanje živil, zahtevanih po direktivah EU.

Izmed 120 študentskimi deli je bilo izbranih 15 najboljših, na obeh študijskih smereh in pri obeh predmetih. Podjetje Engview Systems JSC je tako letos prvič podelilo certifikate 15 študentom, ki so izdelali najboljše, funkcionalne embalaže, s pomočjo programa Engview Package Designer Suite. Izdelki so nastali pod mentorstvom doc. dr. Urške Vrabič Brodnjak in pomočjo Mateja Pivarja. Razstava nagrajenih izdelkov je v drugem nadstropju, Naravoslovnotehniške fakultete, Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje (Snežniška 5, Ljubljana).

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.