Postani mentor. Poišči mentorja.

Spoštovani alumni!

Mentorski sistem alumnov Univerze v Ljubljani povezuje alumne UL – strokovnjake na različnih področjih – s študenti absolventi in mladimi alumni, ki šele začenjajo svojo karierno pot. Sistem omogoča neposreden dostop do strokovnjakov v praksi, ki lahko pomagajo pri zaključni nalogi ali, če ste študij že zaključili, pri vaših prvih korakih na karierni poti.

S svojim sodelovanjem v mentorskemu programu:

  • boste študentom omogočili spoznavanje specifik delovnih mest v praksi;
  • boste dobili možnost predati svoje izkušnje in znanje mlajšim kolegom;
  • boste pomagali krepiti sodelovanje naših študentov z gospodarstvom in negospodarstvom;
  • boste sodelovali pri prenosu znanja iz prakse.

Preko osvetlitve delovnega mesta boste v obliki kratkotrajnih mentorskih odnosih študentom lahko predstavili specifike vašega delovnega mesta, jim pomagali pri razmisleku, če je to delovno mesto ustrezno zanje in jim preko mreženja nudili podporo pri pridobivanju koristnih povezav za prihodnost.

Če ste alumen/alumna Naravoslovnotehniške fakultete in ste pripravljeni študentom NTF ponuditi vpogled v svoje delovno mesto, vas vabimo, da se pridružite projektu. Lahko se pridružite v vaš klub alumnov ter označite, da želite sodelovati v projektu mentorstvo Alumni za študente ali nas kontaktirate in se dogovorimo za izvedbo osvetlitve delovnega mesta.

Natančna navodila najdete tule: Mentorstvo_Navodila za prilagoditev profila.pdf

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.