Prenovljena spletna stran IGT

Dobrodošli na prenovljenih spletnih straneh Katedre za informacijsko in grafično tehnologijo (IGT) Naravoslovnotehniške fakultete (NTF). Z razširitvijo vsebin, novo vizualno podobo in prijaznejšim vmesnikom želimo izboljšati uporabniško izkušnjo naših študentov, zaposlenih in poslovnih partnerjev. Poleg tega lahko sedaj preko hitrih menijev, uporabne navigacije in funkcionalnih rešitev pridete do vseh informacij o fakulteti, oddelkih, katedrah, zaposlenih, študijskih programih, predmetnikih itd. Vsebinsko smo spletne strani nadgradili, tako da lahko po novem brskate po video in fotografskih galerijah, se povežete z nami preko socialnih omrežij ali pa preprosto vnesete izpitni rok ali dogodek v vaš koledar. Še več, spletne strani so prijazne do vaših mobilnih naprav ter prijateljev v tujini, saj je od sedaj vsa vsebina na voljo tudi v angleškem jeziku.

Ker nam je pomembno vaše mnenje, nam ga zaupajte. Pišite nam na naš elektronski naslov, nam pustite komentar na Facebooku ali zgolj čivknite.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.