Razstava OD DO

Študentje drugega letnika Grafične in medijske tehnike (GMT) ter Grafičnih in interaktivnih komunikacij (GIK) Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, so v sklopu predmeta Medijske vizualizacije izdelali projekt OD DO.

Začrtali so pot po praznem listu papirja, jo prenesli na zemljevid Ljubljane, se po njej sprehodili in ob tem spoznavali našo prestolnico na drugačen način. Opažanja so pridno beležili ter jih preko procesa poglobljene analize oblikovali v najrazličnejše izdelke, ki so jih nato umestili na njihovo prvotno pot. Tako so prišli OD črte DO zemljevida, OD zemljevida DO predmeta, OD predmeta DO razstave. Razdeljeni v 14 skupin so izdelali različne izdelke. Projekt je potekal pod mentorstvom dr. Klementine Možine, dr. Blaža Rata in dr. Tanje Nuše Kočevar.

Otvoritev razstave OD DO je bila v četrtek, 11. 6. 2015, ob 18. uri v prostorih VIVO D125 (nekdanji prostori tiskarne Mladinska knjiga, Dunajska cesta 125, Ljubljana).
Več o projektu in razstavi na www.oddo.si.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/v9.0/10153358975238794/photos?fields=album,images,name,picture,link,target&limit=100&access_token=EAAHMMlKi7B8BAMAN3uVJnVbRHRtz2ba00MMs4ZCSaAGDVlIOBlNYpvydv1B7U4CLOMJ9Qqf4wGZAX3J1WP0ICnsZBBOX4SUAbtgBavLAzHWUoYFQhi59pZA0BYFyzHhMlMNlhz6ZCQg9JZAPO2EhQhf0lvgIdahDi0CAzjfciOywSaQQbyJhi8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /web/html/ntf/public_html/wp-content/themes/ntf/functions/functions-helpers.php on line 1441

Notice: Trying to get property of non-object in /web/html/ntf/public_html/wp-content/themes/ntf/functions/functions-helpers.php on line 1606
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.