Spletni delavnici: Delo s konferenčnima orodjema Zoom in MS Teams

Sodelavci NTF,

vabljeni, da se pridružite spletnima delavnicama:

Četrtek, 19. 11. 2020, med 13. – 15. uro: Delo s konferenčnim orodjem Zoom.
Na delavnici se bomo seznanili z nastavitvami in funkcionalnostmi, ki jih ponuja videokonferenčni sistem Zoom. Predstavljene bodo nastavitve, na katere moramo biti pozorni pred samo izvedbo videosrečanja. Ogledali si bomo kako upravljamo s študenti znotraj srečanja, kako delimo zaslon, uporabljamo klepet ter se naučili, kako lahko vsi študenti hkrati delijo svoje zaslone, kako uporabljamo funkcionalnost Breakout Rooms, Whiteboard in Polls znotraj videosrečanja.

Sreda, 25. 11. 2020 med 13. – 15. uro: Delo s konferenčnim orodjem MS Teams.
Na delavnici se bomo seznanili s tem, kako v sodelovalnem okolju MS Teams pripraviti predmete, kako študente razdeliti v skupine, kako s študenti deliti obvestila in študijska gradiva. Ogledali si bomo možnosti uporabe repozitorija gradiv in videokonferenčnega sistema znotraj sodelovalnega okolja MS Teams. Seznanili se bomo z naborom aktivnosti, kot so ustvarjanje in uporaba nalog, kvizov in drugih vtičnikov kot so Planner, Whiteboard, OneNote ipd.

Na delavnici se prijavite preko SPLETNEGA OBRAZCA.
Delavnici za zaposlene na NTF organiziramo v sodelovanju s Centrom Digitalna UL.
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.