Start-up weekend z dvema zmagovalnima ekipama

V pravkar minulem vikendu (24.-26. 3. 2017) se je na Ekonomski fakulteti UL odvijal Start-up weekend v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem. Cilj dogodka je bil v treh dneh iz poslovne ideje razviti delujoč prototip, koncept ali celo zametek mladega podjetja.

Na start-up weekendu so sodelovali tudi naši študenti: GIK-M (1. letnik) v sklopu predmeta Inovacijski management ter študenti dodiplomskega študija na smereh GMT, GIK, OTO, NTO in TOI v sklopu predmeta Podjetništvo. S skupnimi močmi ter ob sodelovanju študentov iz smeri podjetništvo na EF UL so razvijali prototipe novih izdelkov, aplikacij … Skoraj tri dni trdega dela, je obrodilo veliko novih idej, ki so bile predstavljene na zaključni predstavitvi v nedeljo popoldan.

Naši študenti so se odrezali odlično. Ponosni smo lahko prav na vse sodelujoče, saj so dokazali, da sta njihovi kreativnost in inovativnost brezmejni.

Na zaključni predstavitvi je komisija izbrala tri zmagovalne ekipe, ki so na svoji ideji naredile največji napredek in dokazale, da »je vse mogoče«. Dve zmagovalni ekipi prihajata tudi iz našega oddelka: CupClip so razvili Luka Svetic, Aljaž Pucelj, Kaja Breskvar in Barbara Karničar, avtorji MAUHA BAG pa so Marko Javeršek, Andreja Vidas, Nina Jesenovec, Žan Mlinarič, Anja Ferjančič, Marusa Gorjanc in Nadia Hozić.

Iskrene čestitke zmagovalnima ekipama ter vsem ostalim sodelujočim ter še veliko uspešnih projektov, predvsem pa veliko inovativnih idej in njihovo realizacijo na trgu!

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.