Študenti novinarstva (FDV) iščejo oblikovalca časopisa

Društvo študentov novinarstva (FEJS) Fakultete za družbene vede skupaj že od leta 2002 ustvarjajo in izdajajo svoj časopis Klin. Težijo k temu, da časopis izzide vsaj štirikrat letno, ker je Klin nepogrešljivo branje vseh študentov in profesorjev. Svoje izvode prejmejo pomembnejše medijske hiše v Sloveniji ter seveda vsi, ki so zainteresirani za branje tega časopisa. Tiskano različico smo letošnje študijsko leto razširili tudi na splet.

Sedanji oblikovalec časopisa odhaja, ker končuje študij. Imajo pisce, imajo sponzorje, imajo voljo, nimajo pa oblikovalca za prihajajoče študijsko leto, zato iščejo zanesljivega študenta/študentko, ki bi jim bil pripravljen pomagati, seveda v zameno za plačilo oblikovanja vsake številke (cca 100€/številko). Odprti so za predloge in izbranemu posamezniku puščajo tudi nekaj svobode. In seveda, kdor uživa v oblikovanju, mu je takšno delo v veselje in izziv, ter dobra referenca za kasneje.

Za vse dodatne informacije se obrnite urednico časopisa Nino Korošec (041 365 705, ninakorosec221@gmail.com)

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.