Študenti oblikovali steno v Cityparku

“Prenovljena podoba osrednjega dela Cityparka v prostor prinaša novo svežino in modernost, hkrati pa predstavlja različne tipe ljudi. Na ta način se lahko z njo poenotijo različne generacije naših obiskovalcev,” je ob novi, fascinantni podobi stene, poudaril Andrej Ropret, vodja Cityparka.

Pri predmetu Medijske vizualizacije so v študijskem letu 2019/2020 študenti sodelovali pri oblikovanju podobe stene v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark. 46 študentov je bilo razdeljenih v 10 skupin, ki so zasnovale samostojne idejne rešitve. Najboljša po izboru arhitekturnega oddelka avstrijskega lastnika centra je bila izvedena, zmagovalna ekipa Aurum pa nagrajena.

Aurum so ob zaključku predmeta zase napisali: “V skupini Aurum smo si razdelili vloge, po katerih smo si delili tudi delo. Marija je kot vodja prevzela administrativne izzive, Maja je bila glavno gonilo oblikovnega dela, Nuša je s pisno besedo smiselno opisala naš proces, Maša je kot govorka predstavljala nas ter naše delo, Tim pa je kot tehnik pomagal, kjer je bilo potrebno.”

Skupino so sestavljali: Maja Mitrović, Marina Mlačić, Maša Ornik, Tim Radelj Remic in Nuša Glavič.

Študentom iskreno čestitamo!

Več v novici na spletni strani Siol in Uporabna stran.

Mentorja: doc. dr. Jure Ahtik in asist. Veronika Štampfl

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.