Študenti uspešni na illy natečaju

V petek, 25. marca 2019, je bila v Mestnem muzeju Ljubljana predstavljena prva slovenska avtorska pločevinka illy. Omejena izdaja pločevinke je rezultat natečaja, ki sta ga novembra lani med študenti ljubljanskih umetniških fakultet organizirali družbi illycaffè s.p.a. in Espresso d.o.o. Zmagovalka natečaja je Viviana Rea Doričić, študentka Fakultete za arhitekturo. Odlično so se odrezali tudi študenti naše fakultete: 2. mesto je zasedla Urška Kropinšek, Ana Štucin in Tasja Videmšek pa sta se uvrstili med 4. in 10. mestom.

Na natečaju je sodelovalo več kot 260 študentov in študentk oblikovanja in arhitekture z Akademije za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO), Fakultete za arhitekturo (FA) in Naravoslovnotehniške fakultete (NTF, smer Grafika in Modno in tekstilno oblikovanje) Univerze v Ljubljani. Strokovna žirija je imela težko delo, saj je morala izbirati med 548 prijavljenimi rešitvami.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.