Zabava in izlet v organizaciji ŠONTF

Študentska organizacija NTF vabi na dva dogodka: 8. decmbra se bo v Cirkusu odvila zabava, 15. decembra pa vas vabijo v Gradec.

Več informacij:

8. december: zabava v Cirkusu+

December je za študente naporen mesec, zato smo se ŠONTF in FUL POVEZANI odločili, da bomo ponovno napolnili klub Cirkus in tako sprostili to napeto ozračje. Še prehitro bodo naši urniki zasedeni z učenjem za hitro bližajoče se kolokvije in izpite, zato vabimo vse študente NTF in FU, da skupaj nazdravimo novim študentskim doživetjem naproti!
Karte lahko po predprodajni ceni 3 kupite v avli OTGO v ponedeljek in torek od 9:00-12:00, v avli MONT pa v ponedeljek in torek od 12:00-14:00.

Za več informacij lahko pokličete Teo Stopnišek na 040 358 186.

15. december: izlet v Gradec+

Prihaja najlepši čas v letu, zato vas ŠONTF pelje na 4. Tradicionalni predbožični izlet. Letos se bomo 15. 12. odpravili v sosednji Gradec.

Dobra družba, kuhančki, božični sejem in še veliko drugih razlogov zakaj ne smete zamuditi tega izleta. Cena samega izleta je 15€ in vključuje avtobusni prevoz po programu, cestnine in parkirnine, stroške organiyacije, ter vodenje izleta. Program si lahko ogledate na FaceBook strani dogodka “Predbožični Gradec s ŠONTF”, za več informacij pa lahko pokličete Blaža Potariča na 040 977 959.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.