Odličen uspeh študentov na tekmovanju Box Manufacturing Olympics v ZDA

Prvič v zgodovini sta mednarodna organizacija s področja papirništva in embalažerstva TAPPI in ameriško neodvisno združenje embalažerjev AICC združila tekmovanja s področja embalaže na SuperCorrExpo® 2021, in sicer v sklopu mednarodnega tekmovanja BOX MANUFACTURING OLYMPICS.

Potekalo je med 8. in 10. avgustom v Združenih državah Amerike. Na natečaju so lahko sodelovali proizvajalci, oblikovalci in predelovalci papirja ter kartona iz celega sveta. Med številnimi prispevki so bile zmagovalne embalaže naših študentov grafike (NTF – OTGO – KIGT). Izdelke so izdelali v sklopu predmeta Oblikovanje embalaže, pod mentorstvom doc. dr. Urške Vrabič Brodnjak.

Sodelujoči študenti so bili Bajc Gaja, Cajnkar Tina, Černe Maja, Glavič Nuša, Gombac Selene, Jagodic Alisa Kim, Klemenčič Eva, Komel Jure, Koron Ivana, Lukman Špela, Može Lara, Mrhar Lara, Oštir Klara, Perovnik Nika, Rus Robert, Škrbić Maša, Štemberger Sara, Šušteršič Jeršin Lana, Vodopivec Natalija.

Na tekmovanje je bilo poslanih 12 izdelkov od tega so študenti prejeli kar 6 nagrad. Na tekmovanju je v kategoriji študentskih izdelkov zmagal in pridobil kar dve zlati medalji izdelek Roberta Rusa, z naslovom Tweet earphone packaging.

  • 1. nagrada – zlata medalja za najboljši študentski izdelek: ROBERT RUS
  • 1. nagrada- zlata medalja: ŠPELA LUKMAN
  • 1. nagrada – zlata medalja: ROBERT RUS
  • 2. nagrada – srebrna medalja: NUŠA GLAVIČ, IVANA KORON
  • 2. nagrada – srebrna medalja: LARA MRHAR, MAJA ČERNE
  • 3. nagrada – bronasta medalja: NIKA PEROVNIK
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.