Alumni

Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje Univerze v Ljubljani združuje diplomante vseh generacij, ki so kadarkoli diplomirali na tej fakulteti.

Preko kluba lahko okrepite odnose in sodelovanje s svojimi diplomanti, se pridružite kolegom, poiščete nekdanje sošolce, razširite krog poznanstev, predate svoje znanje naslednjim generacijam (pomoč kot mentorji), prebrskate po objavljenih prostih delovnih mestih, razpisih in oblikovalskih ter umetniških natečajih (jih na platformi tudi sami podelite med kolegi), poiščete nove poslovne priložnosti, obiščete razstave, modne revije in druge kulturne dogodke, ali preverite katero od ugodnosti, ki jih kot alumen Univerze v Ljubljani lahko koristite.

Vabimo vas, da ostanete v stiku s fakulteto in katedro za oblikovanje tekstilij in oblačil tudi po študiju ter se nam pridružite v Alumni klubu NTF – Oblikovanje tekstilij in oblačil.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.