Mednarodna izmenjava

Mednarodne izmenjave

Mednarodne izmenjave so namenjene tako študentom, kot tudi predavateljem in strokovnim sodelavcem zaposlenim na fakulteti.

Program Erasmus+ omogoča študentu, da del rednih študijskih obveznosti (vključujoč pripravo diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog) namesto na matični fakulteti opravi na partnerski instituciji v tujini ali pa opravljanje prakse v podjetjih in ostalih institucijah v tujini. Sodelujoče države Erasmus+ so države članice Evropske unije, Islandija, Liechtenstein, Norveška, Turčija, Severna Makedonija in Srbija.

V državah srednje in vzhodne Evrope (Albanija, Avstrija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Češka, Črna gora, Hrvaška, Kosovo, Madžarska, Severna Makedonija, Moldavija, Poljska, Romunija, Slovaška, Slovenija in Srbija) pa fakulteta preko mreže CEEPUS omogoča mednarodno mobilnost študentov in profesorjev ter skupne projekte mednarodnega sodelovanja.

Več informacij o mednarodnem sodelovanju in izmenjavah najdete tudi na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Tukaj najdete odgovore na najpogostejša vprašanja glede mobilnosti za študij.

Na tej strani najdete odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi s kratkoročnimi doktorskimi mobilnostmi.

Strategija internacionalizacije Univerze v Ljubljani se nahaja na tej strani.

Koordinatorka programa Erasmus+ in CEEPUS na Naravoslovnotehniški fakulteti:

dr. Alenka Šalej Lah
E-pošta: alenka.salejlah@ntf.uni-lj.si
Tel.: 01/20 03 289

Dokumenti
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.