Pohvale, predlogi, pobude

Vaše pohvale, predlogi ali pobude so pomembne. S tem namenom je Komisija za kakovost in samoevalvacijo vzpostavila sistem zbiranja le teh. Ker se zavedamo, da bi včasih pri določenih pobudah rajši ostali anonimni, smo pripravili tri različne načine komuniciranja in vsak, študent ali zaposlen na fakulteti, si lahko izbere sebi ustrezen način.

Na voljo so vam:

  • klasični poštni nabiralniki na Aškerčevi in Snežniški
  • e-poštni naslov: ppp@ntf.uni-lj.si
  • anonimni obrazec

Uvajanje novega sistema ne pomeni, da obstoječe komunikacijske poti niso prave. Gre za dopolnitev obstoječih poti ter hkrati vzpodbudo, da zaposleni delijo svoje predloge, pohvale in pobude. Ne glede na način oddaje vaše pohvale, predloga ali pobude vas vzpodbujamo k spoštljivemu komuniciranju.

Upravljanje s podatki je strogo zaupno. Vse pohvale, predloge in pobude bo enkrat mesečno skrbno in zaupno pregledala Komisija za kakovost in samoevalvacijo na Naravoslovnotehniški fakulteti (KKS NTF).

Osebne podatke, pridobljene preko navadne pošte, e-pošte oziroma anonimnega obrazca zbira, obdeluje in hrani KKS NTF le za čas izvajanja reševanja/preverjanja vloge. Po zaključku vloge bodo osebni podatki izbrisani. Tretjim osebam se osebnih podatkov ne bo posredovalo.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.