Zaposlen

ERASMUS+ MOBILNOST ZAPOSLENIH

  • Mobilnost zaposlenih z namenom poučevanja (STA) (»Staff mobility for teaching«) se nanaša na mobilnost učnega osebja visokošolskih institucij z namenom izvajanja pedagoških obveznosti na instituciji gostiteljici v tujini (razpis je odprt 1x letno, sredina leta- maj)
  • Mobilnost zaposlenih z namenom usposabljanja (STT) (»Staff mobility for training«) se nanaša na mobilnost (predvsem neakademskega) osebja visokošolskih institucij z namenom lastnega usposabljanja (odprt razpis, sredina leta- september).
  • Mednarodna Kreditna Mobilnost (MKM) je program Erasmus+ v ključnem ukrepu KA1, v okviru akcije Mednarodna kreditna mobilnost (KA107), omogoča projekte mobilnosti v visokem šolstvu, ki potekajo med Programskimi in Partnerskimi državami. S to akcijo program Erasmus+ nadomešča program Erasmus Mundus Akcijo 2 in se odpira v svet. Program Erasmus+ v okviru te akcije omogoča, da študenti in osebje izvedejo mobilnost in prejmejo finančno podporo (razpis je odprt 1x letno, konec leta- december)

CEEPUS MOBILNOST ZAPOSLENIH

  • Mobilnost profesorjev 

OSTALI RAZPISI ZA ZAPOSLENE

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.