PKP

PROJEKT PO KREATIVNI POTI DO PRAKTIČNEGA ZNANJA

Razpis za projekte Po kreativni poti do praktičnega znanja še ni objavljen.

Posredujemo vam informacije glede razpisa Po kreativni poti do praktičnega znanja, ki smo jih prejeli iz Univerze.

Kot članica lahko prijavimo 7 projektov, zato bo na UL poslano 7 projektov po kriteriju: po ena vloga na oddelek, za OTGO po ena vloga na katedro, eno prijavo izbere ŠK.

Žal še ne vemo kdaj točno bo objavljen razpis (Univerza predvideva, da po 15.7.2016), prijave bo Univerza predvidoma oddajala v septembru, ker pa letos Univerza nima rezerviranih sredstev (kot je to bila praksa do sedaj) ampak tekmujemo s celotno Slovenijo, želi UL prijaviti čim boljše projekte. Le tako bomo lahko zajeli čim večji del sredstev.

Ravno zaradi tega razloga je potrebno oddati prijavo do 30.6.2016 na UL, da bo Projektna pisarna UL do 7.7.2016 pripravila skupni nabor projektov in pregled prostih mest na članicah UL, s ciljem uskladiti prosta mesta s potrebami drugih članic.

Ker bo en projekt izbrala študijska komisija (seja ŠK NTF je 9.6.2016 in 30.6.2016) je potrebno PRIJAVE (NTF) ODDATI DO 23.6.2016  na e-naslov: nina.prunk@ntf.uni-lj.si.

V prilogi pošiljamo predstavitev projekta in prijavni obrazec (v obrazcu so dopisani komentarji / opombe, ki so bili podani na sestanku PKP). Za vso pomoč se obrnite na nina.prunk@ntf.uni-lj.si (na telefon je dosegljiva v referatu na 01/4704-607 (referat MONT) ali 01/2003-210 (referat OTGO), odvisno kateri dan jo boste klicali).

 

 

DODATNE INFORMACIJE:

UL nam je danes posredovala še dodatne informacije glede razpisa, in sicer:

–   predvideva se vključitev 6-8 študentov (dodiplomskega ali podiplomskega študija) na projekt

–   napovedano je tudi, da bosta lahko malo podjetje  in drugi partner (organizacija z gospodarskega ali družbenega področja) sodelovala le pri enem projektu.      Malo podjetje (kar vključuje tudi s.p.) je podjetje, ki ima manj kot 50 zaposlenih in manj kot 10 mio € letnega prometa.      Večja podjetja (srednja oz. velika) pa bodo lahko sodelovala pri največ 3 projektih.

 

 

Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti ter prednostne usmeritve« 1.3. »Štipendijske sheme«, v okviru potrjene operacije »Po kreativni poti do praktičnega znana«.

Logotip-PKP Ministrstvo

Logotip-PKP Sklad

Logotip-PKP Prihodnost

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.