Moodle učilnice

Učilnice za letošnje leto 2023/24 so na znanem naslovu

https://ucilnica-ntf.uni-lj.si/

 

 

Vse učilnice, ki niso del VIS-a se nahajajo v zavihku Razno

Prosimo izvajalce, da pregledajo svoje učilnice in na helpdesk-moodle@ntf.uni-lj.si javijo potencialne napake ali manjkajoče vsebine. Datoteke, ki jih ne potrebujete v tem šolskem letu enostavno izbrišete iz učilnice.

 

V učilnicah so vsi predmeti iz predmetnika vseh smeri na NTF, povezane so z domenskim imenikom zaposlenih na NTF in s študentskimi identitetami.
Vanje se prijavite s svojim domenskim imenom ime.priimek@ntf.uni-lj.si in geslom, študentje pa s svojo študentsko identiteto XY1234@student.uni-lj.si in geslom.

Med predmeti je tudi učilnica “Uporaba IKT v pedagoškem procesu” kjer boste našli zbirko navodil, videoposnetkov delavnic o uporabi učilnic.

Vprašanja in pomoč dobite na naslovu: helpdesk-moodle@ntf.uni-lj.si

Učilnice preteklih študijskih let so arhivirane in dostopne na svojem naslovu:

https://arhiv-ucilnica-ntf.uni-lj.si/2021-22/
https://arhiv-ucilnica-ntf.uni-lj.si/2020-21/
V arhiviranih spletnih učilnicah ostanejo vse aktivnosti, ki so bile pripravljene do datuma arhivacije.
Naprošamo vse uporabnike, ki bodo do arhiviranih učilnic dostopali, da vsebin arhivskih učilnic ne spreminjajo, saj po arhiviranju nove vsebine oz. spremembe ne bodo sinhronizirane z novimi učilnicami.

 

 

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.