MRČ NTF – Promocijski izdelki NTF

V knjižnici Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje vam nudimo možnost nakupa NTF puloverja, majice in/ali bidona, ki so odlična priložnost za graditev NTF skupnosti in soustvarjanje pripadnosti.

Na voljo so naslednji izdelki:

Naš pulover s kapuco (raven kroj, kapuca ima ploščato vrvico za zatezanje s kovinskimi zaključki) je izdelan iz visoko kakovostnih materialov (80 % bombaža, 20 % poliestra), ki zagotavljajo udobje in toploto. Na voljo je v različnih velikostih, tako da lahko vsak najde svojega. Pulover je idealen za hladnejše dni in predstavlja odličen način, kako pokazati pripadnost NTF.

Cena: 29,50 EUR

Majica je narejena iz mehkega in zračnega bombaža (100 % bombaž), ki zagotavlja udobje skozi celoten dan. Na voljo sta ženski in moški model v različnih velikostih. Majica je odlična za vsakodnevno nošenje ali kot del športne opreme.

Cena: 10,00 EUR

Bidon z dvojno steno je narejen iz nerjavečega jekla s pokrovom iz bambusa in ročajem, je kot nalašč za vse, ki so vedno na poti. Ohranja tekočino svežo in je enostaven za čiščenje. Bidon je praktičen in hkrati eleganten, z NTF logotipom pa bo vaš zvesti spremljevalec pri športnih aktivnostih ali v službi. Prostornina: 500 ml.

Cena: 9,50 EUR

 

Kje lahko kupite?

Vabimo vas, da obiščete knjižnico OTGO in si izberete svoj najljubši kos. Prodaja poteka v delovnem času knjižnice. Plačilo je možno z gotovino ali s kartico.

Zakaj kupiti naše izdelke?

Promocijski izdelki NTF so več kot le oblačila in dodatki. So izraz vaše pripadnosti in ponosa na našo fakulteto. Z nakupom teh izdelkov podpirate NTF skupnost in pomagate pri ustvarjanju povezanosti med študenti, zaposlenimi in alumni.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del naše zgodbe. Obiščite nas v knjižnici OTGO in si zagotovite svoj kos NTF!

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.