Dosežki

NAJODMEVNEJŠI RAZISKOVALNI DOSEŽKI NARAVOSLOVNOTEHNIŠKE FAKULTETE V LETU 2016

Na Naravoslovnotehniški fakulteti smo v Tednu Univerze predstavili 16 najodmevnejših raziskovalnih dosežkov sodelavcev ter študentov. Dosežki so raznoliki in segajo tako na področje znanosti kot umetnosti.

Kakovost izbranih raziskovalnih dosežkov potrjuje, da imamo na naši fakulteti odlične, zgledne raziskovalce, ki s svojimi rezultati dela pomembno prispevajo k razvoju raziskovalnih področij, na katerih delujejo kot tudi k ugledu naše fakultete v Sloveniji ter v mednarodnem prostoru.

Veseli smo, da lahko med letošnjimi dosežki izpostavimo raziskavo Jelene Vasiljević s sodelavci z naslovom Razvoj novega postopka oblikovanja obstojnega večfunkcionalnega hibridnega filma sol-gel, ki je bila izbrana kot eden izmed desetih najodmevnejših dosežkov Univerze v Ljubljani v letu 2016 ( https://www.ntf.uni-lj.si/toi/notification/najodmevnejsi-raziskovalni-dosezki-univerze-v-ljubljani-v-letu-2016/https://www.uni-lj.si/aktualno/novice/2016120515044972/).

Vsem avtorjem najodmevnejših raziskovalnih dosežkov NTF v letu 2016 za uspešno opravljeno raziskovalno delo iskreno čestitamo!

Predstavitev raziskovalnih dosežkov si lahko ogledate na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Snežniška 5, v 5. nadstropju in na spodnji povezavi:

Najodmevnejši RD NTF 2016

 

Najodmevnejši raziskovalni dosežki v preteklih letih
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.