MODA IN MLADI

V četrtek, 30. maja 2019 se je od 19 ure dalje v viteški dvorani Pokrajinskega muzeja Maribor odvijala modna revija z naslovom MODA IN MLADI v okviru vsakoletnega festivala MESEC MODE V MUZEJU.

Predstavljene so bile kolekcije dijakinj in dijakov Srednje šole za oblikovanje Maribor, Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana ter študentk in študentov Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru, Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani in Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem.

Pod koordinacijo profesorice Elene Fajt in tehničnih sodelavk Nataše Hrupič in Alenke More so svoja izbrana dela predstavili študentje dodiplomskega in podiplomskega študija NTF, OTGO Oblikovanja tekstilij in oblačil:

JAKA PODGORŠEK, ŠPELA HUDOBIVNIK, TANJA VIDIC, ANJA MEDLE, KRISTI KOMEL, PETRA FRANK, ZALA HRASTAR, DEJAN PETROVIĆ, ŽIGA BREZOVNIK, MAŠA BRNA, NINA ŽNIDARŠIČ, VANJA PEULIĆ, ANA BOŽOVIĆ, PETRA JERIČ, SARA ŠMID, ŽIVA ČERVEK, GARNIR2

Fotografije: arhiv Univerze v Mariboru

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.