MODNOVANJE

Študentje NTF OTGO 2. letnik magisterija Oblikovanja tekstilij in oblačil z mentorji organiziramo dogodek MODNOVANJE, ki bo potekal v četrtek, 20.12. 2018 v popoldansko – večernih urah, na NTF, Snežniški 5.

Gre za prednovoletno druženje, odprto za javnost, z namenom popularizacije mode in kulture oblačenja in nenazadnje naše fakultete in študija. Dogajanje si želimo v sproščenem, prijetnem in modno osveščenem vzdušju z aktualno, atraktivno, izobraževalno in tudi nekoliko komercialno vsebino.
Vabljeni vsi naši sodelavci, partnerji na projektih, podporniki, modni navdušenci, modni vplivneži, dijaki in študentje drugih fakultet, prav tako pa vsi iz širše javnosti, ki ga take vsebine zanimajo.

 
Vabljeni so vsi družinski člani, tudi otroci.

 
MODNOVANJE bo obsegalo:

 
modno revijo študentov NTF KOTO
pop-up-floor, novoletni bazar z oblačili, dodatki, tekstilijami študentov
“modni pogovori”; kratki, 15-20 minutni vodeni pogovori/intervjuji z vabljenimi zanimivimi gosti iz področja mode, tekstila, oblikovanja, kostumografije
#FSHFRD CHRISTMAS PARTY: druženje in zabava ob glasbi in okrepčilu
delavnico za otroke: tema je praznovanje, novo leto in moda. Otroci bodo lahko raziskovali tekstilne tehnike, sami izdelali /okrasili/potiskali svoj t-shirt, ali naredili dodatek za dom, za jelko… (t-shirt naj otroci prineejo s seboj)
srečelov: tema dobitkov je #fshfrd (fashion friday, fashion forward)
razstava del študentov iz predmeta Trajnostno oblikovanje v sodelovanju s študenti iz Fakultete za arhitekturo, razstava študentov 1. letnika OTO

 
Vljudno vabljeni,

 

prof. Nataša Peršuh in študenti 2. l. magisterija OTO

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.