PRIPRAVLJALNI TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA

Tečaj je namenjen kandidatom za študij oblikovanja tekstilij in oblačil in vsem, ki bi radi pridobili ali izpopolnili znanja in veščine risanja in slikanja.

V tečaj je vsakič vključeno uvodno predavanje (do 30 min.), ter risanje in slikanje človeške figure in portreta po živem modelu, s sprotno korekturo šolskih in domačih nalog.

URNIK TEČAJA: Tečaj bo potekal vsak petek, pet šolskih ur, od 1. marca 2024 do 19. aprila, 2024, od 15:30 do 19:30, v risalnici Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil v 6. nadstropju NTF OTGO, Snežniška cesta 5 Ljubljana. V primeru, da bo prijav manj kot 15 tečaja ne bomo izvedli.

CENA:  Cena tečaja je 250 EUR.

PRIČETEK IN TRAJANJE: Tečaj se bo pričel v petek, 1. marca 2024 ob 15:30. Zadnji termin tečaja in podelitev potrdil bo v petek 19. aprila 2024.

VODJA TEČAJA: Tečaj bo vodil prof. Dušan Kirbiš, akad. slikar.

MATERIAL: Fakulteta poskrbi za risalni papir, stojala in modele. Tečajniki prejmejo potrdilo o opravljenem tečaju.

PRIJAVA: barbara.lavrinc@ntf.uni-lj.si

Prijave sprejemamo do 1. 3. 2024. Podatki za prijavo: Ime, priimek, naslov stalnega bivališča, telefon, e-naslov. Kandidat bo po prijavi prejel položnico za plačilo. Potrdilo o plačilu tečaja je potrebno prinesti s seboj na prvo uro tečaja.

 Vljudno vabljeni!

VEČ INFORMACIJ O TEČAJU
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.