TOTE BAG CIRKUS V ČASU KORONAVIRUSA

Projekt TOTE BAG CIRKUS KORONA je nastal v povezavi s študentskimi nalogami na  osrednjo oblikovalsko temo OTO 2020 – CIRKUS.
Ker je vmes udarila korona epidemija in z njo karantena, smo projekt začasno prekinili s poglobljenimi razmišljanji o velikih spremembah, ki se dogajajo in njihovimi vplivi na različna področja našega življenja in družbe.

Z novim razmišljanjem o življenju v novih razmerah in posledicah v oblikovanju so se študentje vrnili k snovanju prodajnih torb. Zasnovali so kolekcijo 5 tekstilnih torb  tipa »tote bag«, od katerih so eno torbo tudi izvedli za modno revijo in/ali razstavo ki bo predvidoma jeseni v MAO v Ljubljani.

Razstava v galeriji Mitnica: julij/avgust 2020

Mentorica: red. prof. Karin Košak

Sodelujoči študenti: Bostič Lucija/Dobrovoljc/Špela/Drusany Manca/Frelih Katja/Gabrijel Bernarda/Gardina Margarita/Hočevar Mucić Pia/Jelek Metka/Keber Urška/Knific Neža/Komel Kristi/ Lah Anamarija/Lukić Lovro/Maršnak Patricia/Milovanović Maja/Mrak Anže/Podvršič Hana/Simčič Neža/Stanić Naja/Videmšek Tasja/Žgavec Neja

V sodelovanju s Pokrajinskim muzejem Maribor v okviru projekta MESEC MODE V MUZEJU 2020.

Videi:

1. MESEC MODE V MUZEJU 2020
2. MESEC MODE V MUZEJU 2020
3. Pokrajinski muzej Maribor on Facebook Watch
4. MESEC MODE V MUZEJU 2020 – KREATIVNOST V IZOLACIJI

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.