FOLKLORA. FAVNA. V parku. & BIEN

Prisrčno vabljeni na otvoritev bienala tekstilne umetnosti BIEN 2023 v sredo, 31. 5. 2023, ob 18h, v Layerjevo hišo v Kranju!

Na bienalu tekstilne umetnosti BIEN 2023 bodo razstavljena tudi dela študentov Oblikovanja tekstilij in oblačil, OTGO, NTF, UL, ki so nastala pod skupnim naslovom FOLKLORA. FAVNA. V parku., v okviru projekta Evropska noč raziskovalcev – Humanistika, to si ti!

Prvo uradno odprtje bo v sredo, 31. maja, ob 18. uri v Layerjevi hiši v Kranju. Po uradnem programu bodo odprli vse kranjske lokacije bienala in obiskovalce povabili, da si ogledajo razstave v Globusu, Mestni knjižnici Kranj, Stolpu Pungert, Galeriji Ceneta Avguština in Kleti mestne hiše. Vabljeni tudi na sprehod po kranjskih zunanjih lokacijah. Priporočamo vam, da svoj ogled razstav zaključite v Stolpu Škrlovec, Medprostoru in Layerjevi hiši, kjer bomo odprti najdlje in bo poskrbljeno tudi za glasbo in druženje. razstave v okviru bienala bodo na ogled do 10. 8. 2023.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.