PRIPRAVLJALNI TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA

Tečaj je namenjen kandidatom za študij oblikovanja tekstilij in oblačil in vsem, ki bi radi pridobili ali izpopolnili znanja in veščine risanja in slikanja.

Tečaj bo potekal vsak petek, od 3. marca do 28. aprila, od 15:30 do 19:30 (5 šolskih ur), v risalnici Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil v 6. nadstropju NTF OTGO, Snežniška cesta 5, Ljubljana. V primeru, da bo prijav manj kot 15, tečaja ne bomo izvedli. Cena tečaja je 250 EUR.

Tečaj se bo pričel v petek, 3. marca 2023 ob 15:30. Zadnji termin tečaja in podelitev potrdil bo v petek, 28. aprila 2023.

Vodja tečaja: prof. Dušan Kirbiš, akademski slikar.

Fakulteta poskrbi za risalni papir, stojala in modele. Tečajniki prejmejo potrdilo o opravljenem tečaju.

Prijava: barbara.lavrinc@ntf.uni-lj.si. Prjiave sprejemamo do 1. 3. 2023. Podatki za prijavo: ime, priimek, naslov stalnega bivališča, telefon, e-naslov. Kandidat bo po prijavi prejel položnico za plačilo. Potrdilo o plačilu tečaja je potrebno prinesti s seboj na prvo uro tečaja 3. marca 2023.

PRIPRAVLJALNI TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.