25. posvetovanje slovenskih geologov

Obveščamo vas, da v letošnjem letu Oddelek za geologijo Naravoslovnotehniške fakultete organizira 25. posvetovanje slovenskih geologov. Iskreno upamo, da bomo posvetovanje lahko v celoti izvedli na klasičen način s prisotnostjo predavateljev in slušateljev v prostorih fakultete.

Zaradi neugodnih zdravstvenih razmer smo posvetovanje iz spomladanskega termina preložili na zgodnjo jesen, saj se zdi (glede na izkušnje preteklega leta) klasična izvedba v tem terminu najbolj verjetna.

Na posvetovanju imate slovenski strokovnjaki s področja geologije s kratkimi predavanji in posterji možnost predstaviti tako dokončane raziskave, kot tudi preliminarne rezultate potekajočih raziskav. Povzetki bodo objavljeni v zborniku posvetovanja.

Posvetovanje bo v petek, 8. oktobra 2021 v prostorih Oddelka za geologijo na Aškerčevi 12 v Ljubljani. Potrudili se ga bomo izvesti tudi na hibridni način, kjer bo možno dogodku slediti ali na njemu aktivno sodelovati tudi z oddaljenim dostopom.


Osnovne informacije:

– Rok prijave: 9.7.2021

– Rok oddaje povzetkov: 6.8.2021 (rok oddaje je letos zaradi neobičajnih razmer sredi poletja, zato nikar ne pozabite nanj)

– Kotizacija za predavatelje: 60€ (za študente brezplačno; v primeru, ko ima študent v soavtorstvu zaposlenega strokovnjaka ali več njih, kotizacijo poravna soavtor; v kotizaciji je všteta udeležba s prispevkom, tiskan izvod zbornika povzetkov, prigrizki in kava med odmori ter kosilo).


V kolikor se bodo zdravstvene razmere poslabšale, bomo posvetovanje izvedli na daljavo.

Ostale informacije in navodila so  na voljo na spletni strani: https://sites.google.com/geo.ntf.uni-lj.si/25-posvet-slo-geol

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.